[GAMBAR & VIDEO] Sambil Cuci Kereta, Sambil Cuci Mata, Boleh Cuci Spark Plug Jugak Tak..? Car Wash ‘Belanja’ Awek Seksi, Teruk Dikecam Netizen.

Sharing is caring!

MENJADI USAHAWAN BUKANLAH SATU PERKARA YANG MUDAH. TAMBAHAN PULA, DUNIA PERNIAGAAN SEKARANG SEMAKIN KOMPETITIF MEMERLUKAN USAHAWAN UNTUK SENTIASA UBAH STRATEGI PERNIAGAAN.

Begitulah kelazimannya, jika berkunjung ke premis cuci kereta, apa yang dapat dilihat kita akan dilayan oleh pekerja lelaki yang mungkin terdiri daripada warga asing dari Indonesia atau Bangladesh.

Namun, berbeza pula dengan premis car wash ini di mana ia beroperasi dengan menawarkan lebih daripada ‘pekerja’ biasa sehingga menjadi bahan bualan hangat dalam kalangan netizen tempatan.

Loading...

Ia malah tular menerusi media sosial apabila video yang memaparkan mengenai operasi premis cuci kereta mewah cuba ‘memancing’ pelanggan dengan cara menawarkan gadis seksi itu mula tersebar luas.

Menerusi video berdurasi kurang daripada dua minit tersebut, terdapat beberapa orang gadis yang hanya memakai short pants dan singlet berwarna putih sedang asyik mencuci kenderaan pelanggan sambil menari ‘ghairah’.

Manakala, pelanggan dan orang awam di sekeliling premis berkenaan pula dilihat hanya mampu ‘mencuci mata’ dengan melihat panorama yang agak ‘istimewa’ itu tanpa caj tambahan.

Premis itu dipercayai terletak di Malaysia kerana terdapat satu papan tanda sebuah bank tempatan berdekatan dengan kawasan berkenaan. Namun, kedudukan lokasi sebenar masih belum dapat dipastikan.

Video yang tular itu, secara tidak langsung telah mengundang kecaman teruk daripada netizen.

Loading...

Rata-rata mereka beranggapan strategi pemasaran seperti itu tidak sesuai kerana bertentangan dengan budaya Timur dan agak kurang sopan dibuat di Malaysia.

 

Meskipun dikutuk teruk, video tersebut sehingga kini bahkan dilihat telah berjaya mendapat lebih daripada 17,000 tontonan daripada netizen di media sosial.

Sambil cuci kereta.., sambil cuci mata…! Boleh cuci Spark Plug jugak tak..?

WOW! Hebatnya negeri Selangor…., macam macaam adaaa..! Pengirim email kepada Blogmaster ceritakan sudah ada Car Wash SEX di dalam kawasan Kinrara – Puchong, hanya untuk selected invited clients sahaja..!

Mazidul Akmar Sidek dengan Zakiah Anas kena siasat perkara seperti ini…

“macha” yang kurus tinggi ini dikatakan sebagai Supervisor yang mengawal selia perjalanan operasi Car Wash SEX ini setiap hujung minggu.

Adakah ‘Brother” botak yang memakai t shirt merah [sedikit terlindung] itu adalah owner Car Wash SEX ini atau pun dia juga merupakan client [pelanggan] yang dibenarkan masuk ke tempat ini..??

Aksi-aksi panaass untuk menggiurkan pelanggan….! Pekerja pekerja yang diimport dari negara China menjalankan peranan mereka…


Hebatnya negeri Selangor semenjak diperintah oleh DAP yang menggunakan wakil PKR, Khalid Gagap sebagai budak suruhan memegang jawatan Menteri Besar, dan PAS pula hanya menjadi pencacai kelas atasan!

Semakin banyak perkara perkara pelik berlaku…, hebat Pakatan Rakyat..!! PAS tak perlu tegur dan tegah aktiviti seperti ini, mereka juga punyai nafsu seks, maka mereka juga boleh menjadi pelanggan yang terpilih pusat khidmat Car Was SEX ini…!

Diharapkan pihak kerajaan negeri dapat tampil dan jelaskan…, benarkah wujud Car Was SEX didalam kawasan DUN Kinrara..??

Sebelum ini, pernah juga kecoh mengenai program beberapa gadis seksi dari Medan membuat aksi cuci motor juga dalam negeri Selangor.

Kelab Cuci Motor Damansara… Gadis Siam Cuci Motor.


 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
  

Sharing is caring!

Loading...