Joy Revfa Bersumpah Pernah Buat Seks Semasa Tempoh Kahwin Dengan Hafiz Hamidun.

Sharing is caring!

Kalau dikira isu ini agak sensitif untuk diperkatakan namun Joy Revfa menerusi laman sosial terbuka mengatakan beliau telah melakukan hubungan seks dengan suaminya, Hafiz Hamidun selepas suaminya itu menafikannya. Selain itu Joy turut memberitahu statusnya sebagai isteri Hafiz sah selepas mahkamah memutuskan penceraian dengan suami terdahulu.

“Since dia menceritakan “isu dalam kain” kepada media yang dia tidak pernah ‘menyentuh atau instimta’ bersama saya, dengan nama Allah saya berani menyatakan itu adalah bohong kerana kami telah melakukan itu namun ada sesuatu yang saya tak dapat ceritakan demi menjaga aib dia”“Saya rasa seperti kuasa ajaib Allah membantu saya dalam isu pernikahan saya. Tadi, bertarikh 10.10.17, Hakim Mahkamah Syariah Shah Alam telah mengesahkan bahawa cerai saya bersama bekas suami telah jatuh dua tahun yang lalu. Ini bermakna saya dan bekas suami sudah sah cerai dua tahun yang lalu. Nikah saya dgn “suami” sekarang adalah sah”“Jika orang bertanya, adakah saya mahu teruskan pernikahan saya bersama HH (Hafiz Hamidun) 1,000 kali saya akan katakan tidak kerana bagi saya dia tidak layak jadi seorang suami saya dan keturunan saya nanti,” jelasnya kepada m Star Online mengenai hasratnya yang nekad untuk bercerai.Bagaimanapun Hafiz menerusi laman Twitter terus menidakkan perkara berkenaan dan menegaskan mereka tidak pernah melakukan hubungan intim ketika berkahwin. Selaian itu, Hafiz turut mempersoalkan tindakan Joy mengatakan perkahwinan mereka sah sedangkan kes masih berjalan.Sebolehnya isu sebegini tidak perlulah dibincangkan secara terbuka biarpun bergelar selebriti. Biarpun sudah tidak ada rasa cinta di dalam hati tetapi rasanya masing-masing perlu menjaga aib dan maruah sebagai suami isteri. Apapun semoga kes Hafiz dan Joy akan berakhir secepat yang mungkin. (rtky/w)

Loading...

Sumber: Mstaronline

[SAMBUNGAN CERITA]

Kalau dikira isu ini agak sensitif untuk diperkatakan namun Joy Revfa menerusi laman sosial terbuka mengatakan beliau telah melakukan hubungan seks dengan suaminya, Hafiz Hamidun selepas suaminya itu menafikannya. Selain itu Joy turut memberitahu statusnya sebagai isteri Hafiz sah selepas mahkamah memutuskan penceraian dengan suami terdahulu.

“Since dia menceritakan “isu dalam kain” kepada media yang dia tidak pernah ‘menyentuh atau instimta’ bersama saya, dengan nama Allah saya berani menyatakan itu adalah bohong kerana kami telah melakukan itu namun ada sesuatu yang saya tak dapat ceritakan demi menjaga aib dia”

“Saya rasa seperti kuasa ajaib Allah membantu saya dalam isu pernikahan saya. Tadi, bertarikh 10.10.17, Hakim Mahkamah Syariah Shah Alam telah mengesahkan bahawa cerai saya bersama bekas suami telah jatuh dua tahun yang lalu. Ini bermakna saya dan bekas suami sudah sah cerai dua tahun yang lalu. Nikah saya dgn “suami” sekarang adalah sah”

Loading...

“Jika orang bertanya, adakah saya mahu teruskan pernikahan saya bersama HH (Hafiz Hamidun) 1,000 kali saya akan katakan tidak kerana bagi saya dia tidak layak jadi seorang suami saya dan keturunan saya nanti,” jelasnya kepada m Star Onlinemengenai hasratnya yang nekad untuk bercerai.

Bagaimanapun Hafiz menerusi laman Twitter terus menidakkan perkara berkenaan dan menegaskan mereka tidak pernah melakukan hubungan intim ketika berkahwin. Selaian itu, Hafiz turut mempersoalkan tindakan Joy mengatakan perkahwinan mereka sah sedangkan kes masih berjalan.

Sebolehnya isu sebegini tidak perlulah dibincangkan secara terbuka biarpun bergelar selebriti. Biarpun sudah tidak ada rasa cinta di dalam hati tetapi rasanya masing-masing perlu menjaga aib dan maruah sebagai suami isteri. Apapun semoga kes Hafiz dan Joy akan berakhir secepat yang mungkin. (rtky/w)

 

Terdahulu :
Hafiz Hamidun Nafi Pernah
Bersama’ Dengan Isteri

Tidak tahulah sejauh mana kisah pasangan ini saling berbalas kenyataan di laman sosial, Hafiz Hamidun baru-baru ini menafikan dakwaan bahawa dia pernah melakukan hubungan intim bersama isterinya. Hafiz menjawab perkara tersebut di Twitter.

No, saya nafikan. Tak pernah bersama pun. Sah bercerai hari ni, kenapa dia nak cakap kahwin dia dengan say sah?,” soalnya kembali di laman Twitter berikutan laporan yang dikeluarkan oleh Beautifulnara. Perkara tersebut juga dilihat sebagai tidak patut oleh warga laman sosial kerana kenapa tidak mempersoalkan perkara tersebut kepada Joy dan bukannya di laman sosial itu.

Semoga apa yang dilalui pasangan ini dapat diselesaikan dengan segera kerana perkara sebegini tidak elok dipanjangkan malah turut membuka kisah dalam kain bagai membuka pekung sendiri.

Selain itu, adalah lebih baik dan matang sekiranya perkara sebegini hanya dibincangkan secara berdepan dan bukannya berbalas kenyataan di laman sosial media.

Sumber : Rotikaya

Sharing is caring!

Loading...