[3 Gambar] Gara – Gara Muat Naik Gambar Darah ‘Period’ Sajat Teruk Dikecam..!

Sharing is caring!

Ada sahaja cerita mengenai usahawan terkenal, Nur Sajat Kamaruzaman. Sejak dikenali, setiap gerak geri dan perkembangan terkini beliau pasti menjadi perhatian netizen.
Cuba Buktikan Dirinya Seorang Perempuan

Sejak dari dahulu lagi, Sajat cuba buktikan bahawa dirinya adalah seorang perempuan. Walaupun dilahirkan sebagai khunsa, menurut Sajat sifat dan fizikalnya lebih ke arah perempuan. Malah tidak dinafikan, penampilannya yang begitu bergaya dan cantik saling tidak tumpah seperti seorang wanita sejati.
Tunjuk Darah Haid Di Instagram
Dek kerana terlalu ingin membuktikan kepada netizen di luar sana bahawa dirinya adalah perempuan, Sajat teruk dikecam di laman sosial. Semuanya gara – gara beliau memuat naik sekeping gambar darah kotor (haid) di Instagram.

Loading...

Jijik dan meloyakan! Itulah rata – rata komen yang diterima oleh beliau di laman sosial. Sedar akan perkara itu, Sajat bertindak memadam gambar tersebut namun masih hangat diperkatakan oleh netizen.
Bakal Berkahwin tahun hadapan

Dalam perkembangan lain, Sajat mengaku telah bersedia untuk mendirikan rumah tangga dan merancang untuk berkahwin pada tahun hadapan. Terkini, pemilik Nur Sajat Aesthetic ini dikatakan sedang berkawan rapat dengan seorang jurulatih kecergasan yang dikenali sebagai Coach Yin.

 
Riz Ulala Jadi Perhatian Kerana Kecantikannya.
Sejak minggu lalu, heboh diperkatakan mengenai gadis cantik yang dikenali sebagai Riz Ulalaini. Berasal dari Kota Kinabalu, setiap jejaka yang melihatnya pasti akan tertawan dengan kecantikan yang dimilikinya


Bukan Wanita Tulen?
Disebalik kecantikan beliau, tahukah anda bahawa Riz ini sebenarnya bukanlah wanita tulen? Bukti tersebut telah dibongkarkan oleh individu di sebuah laman sembang yang mendakwa beliau sebenarnya adalah lelaki.

Tinjauan Hangat.com pada Instagram beliau juga turut mendapati bahawa beliau bukanlah wanita tulen malah suara beliau di dalam sebuah video rakaman juga, bersuara garau dan kasar seperti seorang lelaki.
Saingan Pengasas Kosmetik?

Loading...

Dengan kecantikan yang dimilikinya mengalahkan seorang perempuan, terdapat komen lain mengatakan tidak mustahil jika beliau tampil dengan produknya sendiri bakal menyaingi pengasas produk kosmetik yang lain seperti DSV dan Sajat.

Jadi apa pendapat anda mengenai Riz Ulala? Pasti anda tidak sangka dengan kecantikan yang dimiliki ternyata beliau sebenarnya adalah lelaki.

Sumber : Hangat.Com

Sharing is caring!

Loading...