KENAPA YAHUDI MEMPENGARUHI DUNIA SUPAYA MENGHARAMKAN GANJA? INI PENJELASANNYA…

Sharing is caring!

Kenapa Yahudi Mempengaruhi Dunia Supaya MengHARAMkan GANJA? Jangan Terkejut Dengan Penjelasan Ini!…

Sejak kita masih kecil, Kita sering ditakut-takutkan oleh “mereka” bahawa kononnya Marijuana (ganja) merupakan suatu dadah yang amat merbahaya dan akan dikenakan hukuman gantung sampai mati sekiranya kita didapati memilikinya.

Loading...

Adakah motif sebenar “mereka” berkata begitu..?

Apakah perbezaaan diantara daun Marijuana (ganja) dengan ganja serbuk (yang telah diproses)?

Perbezaannya ialah:

Daun Marijuana (ganja) merupakan suatu tumbuhan semulajadi yang diciptakan oleh Allah S.W.T. dan mempunyai khasiat kesihatan yang banyak.

Manakala serbuk ganja pula merupakan dadah yang telah diproses dengan bahan kimia yang merbahaya maka sudah tentulah orang yang memakannya akan menghadapi masaalah kesihatan yang teruk.

Loading...

Sepatutunya “mereka” hanya perlu mengharamkan serbuk ganja yang telah diproses kerana memang betul serbuk tersebut amat merbahaya.

Tetapi kenapakah “mereka” mengharamkan pula pohon Marijuana? Apakah dosa pohon tersebut?

Anda ingin tahu jawapan sebenarnya?

Pada tahun 1974, Para penyelidik perubatan di Medical College Of Virginia di Amerika telah membuat kajian mengenai bahaya Marijuana. Tetapi mereka telah menemui bukti bahawa Marijuana mengandungi THC yang mampu menyembuhkan kanser kepada seekor tikus.

Selepas kajian itu, pihak DEA (Drug Enforcement Administration) dengan serta-merta telah menutup kajian yang dibuat oleh Medical College Of Virginia.

Pada tahun 1976, President Amerika iaitu Gerald Ford telah tidak lagi membenarkan sebarang kajian dibuat mengenai Marijuana dan memberikan hak utama kepada syarikat-syarikat perubatan moden di Amerika untuk membuat sebarang kajian tetapi syarikat perubatan itu tidak meneruskan kajian tersebut.

Pada tahun 1983, President Ronald Reagan telah menyuruh pihak Universiti untuk memusnahkan segala kajian yang pernah dibuat pada tahun 1974 mengenai Marijuana.

Tahukah anda bahawa daun Marijuana merupakan ubat semulajadi yang mampu untuk menyembuhkan banyak penyakit-penyakit merbahaya seperti Kanser otak, Kanser kulit, Kanser buah dada, Diabetes (kencing manis), Sawan, Asthma, Leukemia, Alzheimer (hilang ingatan) dan Parkinson (tidak mampu mengurus diri sendiri) dan banyak lagi …….

Kos untuk berubat dengan menggunakan daun Marijuana adalah sungguh murah berbanding dengan ubat-ubatan moden yang dijual di pasaran.
Malah rawatan Chemotheraphy untuk penyakit kanser juga hanya sia-sia.


Gambar dibawah menunjukkan seorang kanak-kanak berumur 3 tahun yang bernama Landon Riddle telah menghidap penyakit Leukemia. Doktor telah memberikan Chemotheraphy tetapi itu hanya menambahkan penyakitnya.

Akhirnya ibunya telah mencuba untuk berubat anaknya dengan Marijuana. Selepas dua bulan berubat dengan Marijuana, akhirnya Landon Riddle telah sembuh dan telah memulakan penghidupan yang normal.


Seorang lelaki berumur 63 tahun yang bernama Mike Cutler telah disahkan menghidap penyakit kanser. Beliau telah berjaya sembuh dari penyakitnya setelah berubat dengan menggunakan Marijuana.Tahukah anda bahawa Industri perubatan moden merupakan industri yang kedua terbesar didunia selepas industri minyak?

Sekarang tahukah anda mengapa President Amerika dan juga DEA (Drug Enforcement Administration) tidak membenarkan daun Marijuana dijadikan kajian?


Pada September 18, 2014, Seorang doktor di Amerika yang bernama Stephen Bloomer telah dihukum penjara selama 5 tahun hanya kerana mengubati seorang pesakitnya dengan menggunakan daun Marijuana sedangkan pesakitnya yang menghidapi kanser itu telahpun sembuh selepas itu.kredit
http://bumiyangtercinta.blogspot.com/

Sumber rujukan:
http://www.realfarmacy.com/3-year-old-healed-cannabis/#!prettyPhoto
http://www.sfweekly.com/sanfrancisco/miracle-cannabis-oil-may-treat-cancer-but-money-and-the-law-stand-in-the-way-of-finding-out/Content?oid=2825695
https://www.organicfacts.net/health-benefits/essential-oils/cannabis-essential-oil.html
http://www.dailymail.co.uk/health/article-3043607/Cannabis-oil-cured-bowel-cancer-claims-father-33-given-just-18-months-live.html
http://www.medicalmarijuana.co.uk/information/products-extracts/cannabis-oil/
http://www.health24.com/Medical/Cancer/News/I-used-cannabis-oil-to-cure-my-cancer-20150518
http://reset.me/story/woman-successfully-treats-stage-4-kidney-cancer-and-celiac-disease-with-cannabis-oil/
http://www.naturalnews.com/051009_marijuana_cancer_cure_cannabis.htmlhttp://countercurrentnews.com/2015/10/oil-cures-3-year-old-boy-of-cancer-after-doctors-gave-him-48-hours-to-live/
http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/mother-saves-her-son-from-cancer-by-choosing-cannabis-over-chemotherapy/
http://www.care2.com/greenliving/shocking-health-benefits-of-marijuana.html
http://www.lifehack.org/articles/lifestyle/20-medical-benefits-marijuana-you-probably-never-knew.html
http://www.dailymail.co.uk/health/article-2699875/I-cured-cancer-CANNABIS-OIL.html
http://fossbytes.com/marijuana-kill-cancer-cells-admits-us/
http://qctimes.com/stephen-bloomer-after-sentencing/image_fcab2f97-7624-5aac-8a31-be3ea41291fa.html
LEBIH ARTIKEL BERKAITAN UNTUK ANDA…
KENALI JENERAL DAJJAL DI ATAS MUKA BUMI INI, MANUSIA PALING JAHAT DI DUNIA.

KENALI JENERAL DAJJAL DI ATAS MUKA BUMI INI, MANUSIA PALING JAHAT DI DUNIA.

Mengapa Rothschild dan Rockefeller paling jahat?

Kedua-dua makhluk ini merupakan benih dari keturunan Yahudi asli yang mana bertanggungjawab di atas masalah-masalah ekonomi dunia dan juga peperangan dunia.

Kedua-dua mereka memiliki kekayaan yang tiada had, namun kekayaan mereka disembunyikan oleh majalah FORBES dan diletakkan dengan nama yahudi lain iaitu Bill Gates. (Bill Gates juga seorang Yahudi sejati)

Kekayaan Rothschild dan Rockefeller adalah diperoleh secara turun temurun semenjak zaman sebelum lahirnya Nabi Muhammad SAW.

Menurut kebanyakan ilmuwan Islam, keturunan Rothschild adalah dari nasab salah seorang Bani Israel yang mengikut Nabi Musa a.s. merentas laut Merah kerana dikejar Firaun.

Keturunan nenek-moyang Rothschild ini jugalah yang berpaling tadah kepada Nabi Musa dan Nabi Harun dengan mengikut kata-kata dusta Samiri (Dajjal) agar menyembah patung lembu.

Rothschild dan Rockefeller adalah Yahudi dari suku Ashkenazi iaitu sama keturunannya dengan Karl Marx, Hitler dan Albert Pike.

Mereka menguasai seluruh ekonomi dunia termasuk Jepun.

Persoalannya, bagaimana kedua-dua mereka menguasai dunia? Itu adalah cerita panjang yang mana anda perlu menyelongkar semula sejarah berlakunya Revolusi Perancis, Amerika, Rusia dan beberapa negara Eropah lain.

=================================================================================

ASHKHENAZI, NAZI & NEGARA DAJJAL

Yahudi mempunyai pelbagai cabang suku antaranya ialah:

– Mizrahi
– Khazar
– Sephardi
– Askhenazi
– Samaritan

Ashkenazi ialah nama suku (tribe) dari salah satu cabang dari bangsa Yahudi. Manakala Yahudi itu pula ialah berasal dari suku bangsa sebelah Siti Sarah iaitu isteri Nabi Ibrahim a.s. Semua anak keturunan dari perut Siti Sarah adalah digelar Bani Israel.

Bani Israel ialah gelaran kepada Nabi Yaakob a.s. yang mana semua keturunannya bermula dari Nabi Daud, Nabi Sulaiman sehinggalah Nabi Musa dan Nabi Isa adalah berketurunan Yahudi yang digelar Bani Israel.

=================================================================================

ASAL USUL PERKATAAN NAZI

Orang ramai sudah biasa dengan perkataan ini malah apabila menyebutnya pastinya teringatkan negara Jerman dan pemimpin diktatornya iaitu Adolf Hitler (Keluarga Rothschild) yang menyembelih yahudi Ortodox untuk menubuhkan negara Dajjal, Israel.

Sebenarnya perkataan NAZI bukanlah akronim bagi sesuatu pertubuhan.

Ianya sebenarnya berasal dari suatu perkataan purba yang merujuk kepada sebuah suku Yahudi iaitu Ashkenazi.

Perkataan NAZI diambil dari 4 huruf hujung perkataan AshkeNAZI. Perkataan itu dikeluarkan oleh Dajjal dan dibangunkan inputnya sehingga menjadi suatu bentuk ideologi ekstrem.

Apa itu Ashkenazi?

Menurut Wessthea iaitu Pengarah Black Solidarity Terdapat dua kontradiksi di sini membabitkan asal usulnya. Fakta sejarah dari karangan sarjana Oxford dan juga PBB sendiri mengiktiraf Ashkenazi sebagai salah satu suku dari bangsa Yahudi Kuno.

Manakala para ilmuan sejarah Islam menyatakan Ashkenazi adalah seorang lelaki yang bukan dari keturunan Nabi Ibrahim tetapi dia adalah berasal dari keturunan Yafith anak Nabi Nuh a.s.

Secara faktanya juga Ashkenazi bukanlah golongan Sematik dan Hematik, Arab atau Parsi tetapi dari Eropah.

=================================================================================

PEMBENTUKAN SIMBOL NAZI

Simbol NAZI kelihatan seperti kipas yang dibengkokkan setiap hujungnya.

Namun sebenarnya ialah simbol tersebut adalah hasil gabungan dua huruf iaitu N dan Z. Huruf N jika diterbalikkan akan kelihatan seperti Z dan begitu juga sebaliknya.

N diambil daripada suku kata ”NA” manakala Z diambil dari suku kata ”ZI”.

=================================================================================

KAITAN ASHKENAZI DAN DAJJAL

1) Sekiranya Dajjal bukan perancang bagi segala kemusnahan dunia mengapa semua kekayaan dunia dan pemerintahan dimiliki oleh golongan elit Yahudi Ashkenazi?

2) Mengapa suku Ashkenazi amat berpengaruh dan sedang meluaskan pengaruhnya dari tahun 1800 hingga sekarang?

3) Mengapa Dajjal memilih suku ini dari suku-suku lain untuk memimpin kumpulan-kumpulan sulit Yahudi seperti Bilderberg, Skull and Bones, Illuminati, Trilateral Commission, Freemason dan Council on Foreign Relationship?

4) Mengapa hanya keturunan keluarga Rothschild dan Rockefeller sahaja yang dipilih untuk menguasai ekonomi dunia sejak 300 tahun dahulu?

5) Mengapa konspirator-konspirator Yahudi dari suku lain (misalnya Mizrahi dan Sephardi) tidak membantah penguasaan Rothschild dan Rockefeller?

6) Adakah mereka semua telah ketahui bahawa Rothschild dan Rockefeleer adalah keluarga terpilih oleh Raja mereka?

7) Ataupun adakah suku-suku Yahudi lain telah pun mengetahui bahawa Dajjal berasal dari suku ini?

Oleh kerana persoalan-persoalan inilah yang membuatkan para ilmuwan Islam amat yakin suku Ashkenazi adalah suku asal Dajjal. Dan Dajjal sudah tentu mempunyai sebab-sebab tertentu untuk memilih sukunya sendiri.

=================================================================================

TOKOH TOKOH SUKU ASHKENAZI

Ada beberapa sebab tertentu mengapa para ilmuwan Islam cenderong untuk mengatakan Dajjal berasal dari suku Ashkenazi. Fakta-fakta tersebut ialah…

~ Kebanyakan tokoh-tokoh perang dunia berasal dari suku Ashkenazi.
~ Tokoh-tokoh sains Eropah adalah dari bangsa Yahudi
~ Tokoh-tokoh ekonomi dunia sekarang adalah berasal dari Yahudi suku Ashkenazi
~ Kesemua tokoh berpengaruh dunia adalah berbangsa Yahudi Ashkenazi

1) Albert Eistein,merupakan Yahudi suku Ashkenazi, beliau adalah saintis terulung yang diagung-agungkan oleh barat sehingga wataknya dimasukkan dalam program Microsoft Office bahagian ‘Office Assistant”. Padanlah begitu, Bill Gates juga berbangsa Yahudi.

2) Karl Marx, juga berbangsa Yahudi suku Ashkenazi. Beliau menulis beberapa buku dan juga pengasas fahaman Nazi yang selepas itu didokong oleh Adolf Hitler (juga seorang Yahudi, sebelah ibunya).

3) Henry Kensigger, bekas setiausaha kerajaan Amerika Syarikat juga dari suku Ashkenazi. Sekarang ini menjadi salah seorang pemimpin kumpulan sulit bernama The Bilderberg Group.

4) Keluarga Rothschild. Merupakan keluarga yang terkaya di dunia dan 50% kekayaan dunia sekarang adalah miliknya. Keluarga Rothschild adalah penyebab bagi segala peperangan dunia dari 1800-an ahingga sekarang.

5) Keluarga Rockefeller, juga penguasa ekonomi dunia, dikatakan 40% kekayaan dunia sekarang adalah miliknya termasuk semua mesin-mesin carigali minyak dismua negara Arab. Rockefeller adalah pengasas kepada Trilateral Commission malah mempunyai universiti sendiri. Sesetengah pengkaji konspirasi meramalkan dia adalah orang yang boleh berhubung terus dengan AntiChrist (Dajjal)

Di atas hanya beberapa tokoh sahaja dari suku Yahudi Ashkenazi. Yahudi dari suku lain juga mungkin menguasai pelbagai dimensi sosial dunia. Cuma Dajjal berkemungkinan lebih cenderung untuk menaikkan saudara mara sukunya pada peringkat teratas.

“Yakni Dajjal mahukan tokoh-tokoh dari sukunya iaitu Ashkenazi menjadi pemimpin bagi semua tokoh-tokoh dari suku Yahudi yang lainnya”

=================================================================================

ASHKENAZI MENGAWAL DUNIA

Umum mengetahui bahawa dunia hari ini dikuasai oleh bangsa Yahudi dari segala aspek bermula dari politik hinggalah ke dunia hiburan serta pendidikan.
Malah Rockefeller mempunyai universiti sendiri.

Tetapi masyarakat dunia (khususnya umat Islam), tidak mengetahui bahawa kebanyakan Yahudi yang menguasai dunia hari ini adalah dari suku Ashkenazi.
Dan ramai juga yang tidak tahu, mengapa?

=================================================================================

KESIMPULAN

Negara dunia mengikut telunjuk PBB, manakala PBB mengikut Amerika, Amerika ditadbir oleh Obama, manakala Obama tunduk kepada arahan David Rockefeller dan Jacob Rothschild.

Kemudian kedua-duanya menurut arahan siapa?….. sudah tentu Dajjal.

Sharing is caring!

Loading...