Ini Dia Gambar Ayda Jebat Masa Dia Form 3 Yang Buat Ramai Orang Jatuh Cinta.

Sharing is caring!

“FOTO AYDA JEBAT MASA FORM 3” Rupanya Dari Zaman Sekolah Lagi Dah MERECIKK AYDA NI!!

Nama Ayda Jebat mungkin dianggap melonjak didalam industri hiburan tempatan, namun terdapat sesetangah pihak yang tidak senang dengan personaliti selebriti itu. Tetapi bagi Ayda, beliau tidak kisah dirinya dibenci sesetengah orang, asalkan lagu-lagunya disukai ramai.

“Bagi saya, ia perkembangan yang baik. Tidak kisah jika ada yang membenci saya kerana apa yang lebih penting, lagu saya menarik perhatian mereka. Saya percaya selepas lagu ini mencuri hati mereka, perlahan-lahan peminat akan cuba mengenali dan mendekati diri saya yang sebenar”

Loading...

“Saya tidak menyangka, mereka yang selama ini membenci tiba-tiba mula meminati apabila Pencuri Hati menjadi lagu tema drama rantaian, Isteri vs Tunang lakonan Scha Alyahya dan Hisyam Hamid. Lebih membuatkan saya terharu, lagu ini juga menjadi pilihan ramai untuk aktiviti riadah,” katanya kepada Berita Harian Online.

Ayda mengulas lanjut mengenai pengalaman beliau yang pernah menerima komen peminat dilaman sosialnya yang mengakui membenci personalitinya namun amat meyukai lagu nyanyiannya. Pada masa yang sama Ayda akui beliau tidak mampu memuaskan hati semua pihak, namun beliau berharap lagunya itu dapat meluaskan lagi kelompok peminatnya

Nama Ayda Jebat bukanlah satu nama yang perlu di perkenalkan lagi. Wanita ini sememangnya seorang yang berjaya menarik perhatian ramai orang dengan lakonannya yang berkesan dan menjadi. Ayda Jebat merupakan antara artis wanita yang semakin popular dan meningkat naik di Malaysia. Ramai yang setuju jika di katakan dia punya wajah yang comel selain daripada mempunyai mutu lakonan yang berkesan.

Sebelum ini viral di laman sosial bahawa dia sedang bercinta dengan pelakon lelaki popular iaitu Redza Rosli. Namun begitu ia di nafikan mereka yang menyatakan mereka hanya teman tapi mesra. Terkini gambar  Form 3 Ayda Jebat pula mula viral di internet. Gambar itu di katakan sangat menarik kerana dia ketika memakai tudung dan kelihatan sangat ayu.

 

Loading...

 

 

 


 

Ayda Jebat telah memuat naik gambar itu sambil bertanyakan kepada peminatnya apakah pengalaman mereka sepanjang berada di zaman sekolah. Bagi Ayda Jebat ketika waktu zaman sekolah dia dan rakan-rakan suka mengurat guru yang baru masuk mengajar. Ayda Jebat bukan sahaja pandai bergurau malah suka dan gemar melayan peminatnya secara alam maya.

WOW!! Gambar ‘Rare’ Neelofa Waktu Zaman Sekolah Yang Jarang Ditemui… Yang Last PALING TAK TAHAN!!!

Pengacara dan pelakon terkenal negara, Neelofa sememangnya tidak asing lagi dalam industri hiburan tanah air. Artis yang berasal daripada negeri Cik Siti Wan Kembang ini seringkali mencetuskan kontroversi panas namun bukan kontroversi mahupun gosip liar yang ingin penulis kongsikan pada hari ini. Akan tetapi beberapa koleksi gambar milik artis yang ingin dikongsikan.

Baru baru ini khabarnya tersebar sekeping gambar menunjukkan selebriti popular, Neelofa bersama seorang anak VVIP yang mencetuskan gosip mengatakan Neelofa sudah menemui kekasih baru dan kini sedang bahagia.

Bercakap kepada Berita Harian, Neelofa menegaskan yang beliau kini enggan lagi mendedahkan kisah peribadi untuk pengetahuan ramai seperti yang pernah dilakukan sebelum ini.

“Selepas apa yang saya lalui, pengalaman mematangkan diri. Ikutkan, dengan kawan pun, hanya mereka yang tertentu sahaja saya bercerita sisi peribadi. Namun, apabila tiba masanya saya akan berkongsi”

“Maaf, memang saya tak boleh kongsi fasal bersama orang lain atau sebaliknya, walaupun sedikit. Tapi, andai saya ingin umumkan hal peribadi, pasti ia akan dilakukan secara sewajarnya. Saya akan jemput teman media ketika itu,” ujarnya.

Di mana gambar ini jarang sekali ditemui dan kerana itulah ia boleh dikatakan agak ‘rare’. Gambar apa yang dimaksudkan ini? Gambar yang dimaksudkan ini adalah gambar-gambar Neelofa kita zaman sekolahnya.

Haa, mana penulis dapat gambar-gambar ini? Rasanya tidak perlu dijawab soalan tersebut. Satu lagi, jangan tanya penulis mana satukah Neelofa dalam gambar-gambar di bawah ini.

Jom layan gambar-gambar ‘rare’ Neelofa ketika zaman persekolahan.


Sumber: sembang media / berita steady

Sharing is caring!

Loading...